In de praktijk is het schrijven van een blog voor veel medewerkers net een brug te ver. Waar moet je over schrijven? En waar haal je de tijd vandaan? In een hands-on blogworkshop laten we zien dat bloggen leuk is en helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Hoe dichter je bij jezelf blijft, des te gemakkelijker het gaat.

Heb je het regelmatig met verschillende klanten over dezelfde problemen? Dan zou het een goed idee kunnen zijn om middels een blog de doelgroep te adviseren. En hoeveel interessante artikelen lees je per dag waarop je zelf eigenlijk ook wel aanvullingen hebt of waar je een duidelijke mening over hebt? Ook goed blogmateriaal! Woon je een event bij? Blog! Tip van de week? Blog! De mogelijkheden zijn eindeloos en daar komen de deelnemers tijdens deze workshop ook achter. Aan het eind van de workshop heeft iedere collega zijn blog in de steigers gezet en heeft hij of zij talloze ideeën voor een vervolg.

Wat kun je verwachten van onze blogworkshop? We leggen in de eerste plaats uit waarom bloggen zo belangrijk is. Dat geeft de medewerkers een doel. Vervolgens behandelen we een handig 7-stappenplan om een blog te realiseren. Dit is toegespitst op de praktijk. En dan gaan we direct aan de slag met het schrijven van een blog. Verder kunnen deelnemers natuurlijk rekenen op handige do’s en don’ts.

  • Tijdsduur: ongeveer 3 uur
  • Locatie: bij ons of bij jou
  • Maximum van 10 deelnemers
  • Informeer voor een prijsopgave
  • Resultaat: Medewerkers worden enthousiast over het schrijven van blogs en beschikken over kennis en vaardigheden om zelfstandig te gaan bloggen.
Meer workshops

Bekijk nu ook onze andere workshops: