Raet

Raet is gespecialiseerd in HR-cloudoplossingen en daaraan gerelateerde services. De oplossingen creëren eenvoud en eenheid en geven bij meer dan 10.000 organisaties managers en HR-professionals dagelijks controle over hun HR-zaken.

Over Raet

De organisatie biedt daarnaast 1,7 miljoen medewerkers altijd en overal de mogelijkheid om hun HR-zaken te regelen in één geïntegreerd systeem, vanaf elk gewenst device. Sinds 1965 is deze partij actief in Nederland en een opkomende speler op de internationale markt. De ruim 1.100 medewerkers opereren vanuit meer dan 15 landen wereldwijd, waaronder Nederland, Spanje, België, Peru, Chili en Argentinië.

Kijk voor meer informatie over Raet op de websiteLinkedInFacebook en Twitter.

Case Raet – Prinsjesdag

Prinsjesdag is voor veel Nederlanders een ‘ver van mijn bed-show’. Raet maakt Prinsjesdag begrijpelijk en persoonlijk, van de ingewikkelde troonrede tot in de eigen portemonnee. Direct na de troonrede verwerkt het rekenteam de maatregelen. Met de bruto-netto calculator op de website kunnen de Nederlanders precies uitrekenen wat het effect is op het netto salaris. Door deze kennis te delen worden medewerkers en HR-professionals ontzorgd. Benieuwd naar hoe Marcommit dit initiatief ondersteunt met PR? Je ziet het in de onderstaande video: