PR-bureau met focus op resultaat

Op zoek naar een creatief en proactief PR-bureau? Dan ben je bij Marcommit aan het juiste adres! Proactiviteit zit al sinds 2000 in ons DNA en daarmee onderscheiden wij ons van andere PR-bureaus. Samen met jou bedenken wij campagnes die écht werken en naadloos aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen. Bovendien maken wij al onze campagnes meetbaar, zodat we continu kunnen sturen op resultaat. Dit geldt zowel voor de offline als online campagnes. Of je nu de autoriteitspositie wil verbeteren, aan persrelaties wil bouwen of de naamsbekendheid vergroten, alles is mogelijk. Van strategie tot uitvoer, wij gaan graag met jouw PR-uitdagingen aan de slag!

PR en marketing

Met ons team bouwen we aan contact en betrokkenheid, omdat wij geloven dat engagement het fundament is voor alle communicatiesuccessen. Als marketing- en PR-bureau bereiken wij al uw doelgroepen; van medewerkers, collega’s, klanten, prospects en influencers tot stakeholders. Het realiseren van waardevolle contactmomenten is wat ons betreft de sleutel tot succes.

Wij hebben de kennis en expertise in huis om jouw PR- en marketingstrategie samen te brengen tot één geïntegreerde strategie. Of je nu op zoek bent naar meer leads, meer naamsbekendheid of heldere content, wij zorgen voor creatieve campagnes met concreet resultaat.

Online & offline PR

Een sterke online en offline aanwezigheid is belangrijk om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten en de juiste doelgroepen aan te trekken. Het is essentieel om deze twee werelden elkaar optimaal te laten versterken. Wij bedenken graag samen met jou crossmediale campagnes, waarbij online en offline hand in hand gaan en je het maximale uit je investering haalt. Wij zitten bovenop het nieuws en dat in combinatie met sterke persrelaties zorgt ervoor dat we altijd de juiste invalshoeken weten te vinden om jouw bedrijf te profileren. Van persberichten tot whitepapers, blogs en spreekmogelijkheden, wij zorgen ervoor dat jij jouw doelgroep met de juiste middelen en op het juiste moment bereikt.

PR-bureau voor jouw bedrijf

Benieuwd wat Marcommit op het vlak van PR en marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel: 035-5822730. Wij denken graag met je mee over een strategisch plan om jouw bedrijf de top te laten bereiken en de inzet van de perfecte mix van PR, marketing en social media. Bekijk hier welke bedrijven jou al voorgingen: Marcommit referenties.

* VERPLICHT VELD

Naam*
Achternaam*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag / opmerking
Public Relations

PR

Content Marketing

CONTENT MARKETING

Digital Marketing

ONLINE MARKETING

Social Marketing

SOCIAL MEDIA

Social Marketing

INBOUND MARKETING