BredaVertiv (NYSE: VRT), wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, heeft de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Vertiv EMEA Channel Awards. Hiermee wordt de bijdrage van partners in zeven categorieën erkend.

De winnaars van de Vertiv EMEA Channel Awards 2021 zijn:

  • EMEA Outstanding Vertiv Project of the Year Award: TechExpress, Ghana
  • EMEA Most Innovative Marketing Campaign of the Year Award: RRC, Rusland
  • EMEA Vertiv Brand Ambassador of the Year Award: Veljko Ostojić, Product Manager, Ingram Micro Servië
  • EMEA Rising Star Reseller Award: Netsite, Turkije
  • EMEA Reseller of the Year Award: Ricca IT, Italië
  • EMEA Rising Star Distributor Award: Hiperdist, Midden-Oosten en Afrika
  • EMEA Distributor of the Year Award: Ingram Micro, Duitsland

Veel huidige en nieuwe Vertiv-partners vanuit de hele EMEA-regio kwamen virtueel bijeen tijdens de jaarlijkse Channel Summit & Awards, dat op woensdag 17 november plaatsvond. De dag bestond, naast de uitreiking, uit paneldiscussies en een reeks keynote sessies, met gastsprekers als Dell Technologies, Canalys, CRN en Canva. Zij bespraken de laatste channeltrends voor 2022 en de daaropvolgende jaren.

“Ik ben heel blij dat we de kans krijgen om onze channelpartners en het werk dat in de EMEA-regio plaatsvindt in de schijnwerpers te zetten. Van uitstekende projecten tot innovatieve marketing; van merkambassadeurschap tot schitterende voorbeelden van reselling; de awards zijn een belangrijk moment om dit alles te vieren”, aldus Karsten Winter, Vice President Sales voor Vertiv in EMEA.

“Ons channelpartnerprogramma is sinds de start geïntensiveerd en ons partnerbestand blijft voortdurend groeien”, voegt Giordano Albertazzi, Vertiv President EMEA, toe. “Ik wil de winnaars van dit jaar van harte feliciteren met hun indrukwekkende werk, en al onze channelpartners bedanken voor hun voortdurende samenwerking bij het stimuleren van de groei van de business.”

Het Vertiv EMEA Channel Summit & Awards evenement is on demand beschikbaar via deze link.

—–

Noot voor de redactie, niet ter publicatie
Bijgevoegde rechtenvrije afbeelding is geschikt voor publicatie

Deel dit artikel
Op zoek naar meer persberichten?

Hieronder vind je de twee meest recente persberichten.