Sliedrecht Unit4, leider in cloud bedrijfssoftware voor middelgrote en dienstverlenende organisaties, maakt vandaag de resultaten bekend voor het eerste kwartaal van het boekjaar eindigend op 31 maart 2022. Belangrijke mijlpalen zijn onder meer:

Nieuwe klanten en sterk momentum
Unit4 verwelkomde in het eerste kwartaal 23 nieuwe klanten. Nieuwe klanten in diverse sectoren zijn onder meer:

  • The Royal Devon and Exeter NHS Foundation Trust, dat met ziekenhuizen op diverse locaties in het Britse graafschap Devon specialistische en spoedeisende medische hulp verleent aan circa 400.000 patiënten.
  • Medair, een in Zwitserland gevestigde wereldwijd opererende humanitaire organisatie.
  • Redningsselskapet, de Noorse Vereniging voor Redding op Zee, een humanitaire organisatie die levens redt, scheepswrakken bergt en het kustgebied van Noorwegen beschermt.
  • Ragn-Sells, een niet-beursgenoteerd concern dat actief is op het gebied van afvalbeheer, milieudiensten en recycling.
  • SDR Svensk Direktreklam is de grootste niet-beursgenoteerde aanbieder van direct mail.
  • etc.venues is een aanbieder van meer dan 152.400 vierkante meter aan vergaderruimte verspreid over 17 locaties in Londen, Birmingham, Manchester en New York.

De marktintroductie van ERPx was in april 2021. Inmiddels maken 126 klanten in alle mogelijke regio’s en sectoren gebruik van ERPx. Fost Plus en Stichting Christelijke Hogeschool Windesheim zijn twee van de 21 nieuwe klanten die Unit4 in het eerste kwartaal wist binnen te halen. Verder gingen er afgelopen kwartaal in totaal 36 klanten live met oplossingen van Unit4.

“Ik ben in januari toegetreden tot de organisatie van Unit4, en het doet me een genoegen om nu zijn solide bedrijfsprestaties voor het eerste kwartaal van 2022 bekend te maken”, zegt Matt Bagley, de CFO van Unit4. “Deze brengen ons in een uitstekende positie om onze groeiambities voor dit jaar te realiseren. We hebben deze sterke prestaties te danken aan de komst van nieuwe klanten en de toenemende belangstelling voor de overstap naar de cloud. Dat geldt voor organisaties in alle markten waarin we actief zijn, van zakelijke dienstverleners en non-profitorganisaties tot instellingen in het hogere onderwijs en organisaties in de publieke sector.”

Mike Ettling, de CEO van Unit4: “In 2022 gaat de ERP-markt voor middelgrote bedrijven een nieuwe adoptiefase in. De snelheid en effectiviteit waarmee organisaties zich aanpassen aan het steeds hogere tempo van veranderingen zijn bepalend voor hun concurrentievermogen. We blijven investeren in de groei van onze onderneming, en daarmee in de groei van onze klanten. Onze aanpak helpt klanten een nieuwe invulling te geven aan hun ERP-systeem. Dat zal uitgroeien van een administratief back-officesysteem tot de pijler van hun strategie voor digitale transformatie.”

Deel dit artikel
Op zoek naar meer persberichten?

Hieronder vind je de twee meest recente persberichten.