• De introductie van een Amerikaanse regio stelt internationale ondernemingen in staat om interne en externe identiteiten in Noord-Amerika te beschermen als onderdeel van hun digitale transformatie.
  • Het OneWelcome Identity Platform helpt bedrijven veilige en vertrouwde digitale identiteiten neer te zetten voor hun klanten en zakelijke ecosysteem.
  • Het OneWelcome Identity Platform biedt een naadloze gebruikerservaring en voldoet tegelijkertijd aan complexe regelgeving, waarmee het bedrijven helpt met autonoom identiteits- en toegangsbeheer.

Na de recente overname van het Nederlandse OneWelcome, Europees leider in Customer Identity & Access Management (CIAM), brengt Thales het OneWelcome Identity Platform nu naar ondernemingen over de hele wereld met de introductie van een Amerikaanse regio. Hiermee zijn ondernemingen in staat om veilige en vertrouwde digitale ervaringen voor hun klanten te realiseren. In de nabije toekomst worden meer nieuwe regio’s toegevoegd.

Veiligheidsuitdagingen aanpakken

Hoe meer organisaties hun digitale transformatietrajecten uitbreiden, hoe complexer het wordt om stakeholders, waaronder consumenten, (flex)werknemers, partners en leveranciers, toegang te geven tot digitale middelen en diensten. Dit brengt talloze uitdagingen met zich mee op het gebied van bedrijfsvoering, gebruikerservaring, privacy en compliance. Het Thales OneWelcome Identity Platform stelt organisaties in staat om deze uitdagingen aan te pakken door veilige en vertrouwde gebruikerservaringen en -reizen te implementeren in hun gehele digitale ecosysteem. De modulaire mogelijkheden van het OneWelcome Identity Platform zijn gebouwd met het oog op privacy en maken naleving van verschillende wettelijke vereisten mogelijk.

Danny de Vreeze, Vice President Identity & Access Management bij Thales: “De industrie evolueert steeds meer naar een gedecentraliseerd identiteitsecosysteem. Dit brengt nationale, organisatorische en onafhankelijkheidsuitdagingen met zich mee die zich snel ontwikkelen. In combinatie met Thales’ technologische en commerciële expertise in identiteitsvalidatie, encryptie en wereldwijde digitale beveiliging, biedt het OneWelcome Identity Platform organisaties geavanceerde autorisatiemogelijkheden om huidige en toekomstige uitdagingen op het gebied van identiteit en toegang aan te pakken. Met onze ervaring in het implementeren van strenge GDPR-compliant CIAM-projecten in EU-landen, staan we klaar om klanten wereldwijd te helpen groeien en tegelijkertijd te blijven voldoen aan verschillende privacywetten.”

Erkend als leider
In KuppingerColes 2022 Leadership Compass is OneWelcome erkend als leider in CIAM-platformen, dankzij hoge scores in de vijf categorieën beveiliging, functionaliteit, inzetbaarheid, interoperabiliteit en bruikbaarheid.

John Tolbert, directeur Cybersecurity Research bij KuppingerCole: “OneWelcome is op unieke wijze afgestemd op de zakelijke en wettelijke nalevingsvereisten van GDPR. OneWelcome heeft uitgebreide privacy- en toestemmingsbeheerfuncties, evenals compliance voor dataopslag.”

Thales stelt van 20 tot 22 maart zijn CIAM-platform tentoon op het Gartner Identity & Access Management Summit 2023 in Grapevine, Texas.

Deel dit artikel
Op zoek naar meer persberichten?

Hieronder vind je de twee meest recente persberichten.