Utrecht – Strategiebureau Branddoctors sluit zich aan bij Only, community van creative entrepreneurs. Het Utrechtse bureau biedt dienstverlening op het gebied van merkstrategieën en sluit naadloos aan bij de visie van Only, waar creatief ondernemen centraal staat. Het doel van Only is om een community te bouwen waar creatieve en strategische ondernemingen samenkomen om merken en organisaties te helpen blijvende impact te maken. Branddoctors wordt gevormd door zestien professionals en is inmiddels 21 jaar actief in de markt. Branddoctors blijft opereren vanuit de huidige naam en vanaf de huidige locatie.

Frans de Vries, CEO van Only is trots op de toevoeging van Branddoctors aan de community: “De Only creative community helpt merken en organisaties blijvende positieve impact te maken. Hierin is strategie onmisbaar en vinden we in Branddoctors de perfecte partij. We matchen op veel vlakken en hebben hetzelfde DNA: creativiteit, ondernemerschap en vakmanschap. Daarnaast zien we veel mooie kansen om samen te werken tussen de agencies binnen de community. Branddoctors weet heel goed de vertaalslag te maken naar een verhaal dat iedereen begrijpt en waar mensen en bedrijven écht wat mee kunnen.”

Gijsbert Croes, Managing Director van Branddoctors: “Door ons aan te sluiten bij Only kunnen we met het bureau de volgende stap zetten. We krijgen toegang tot een groot aantal expertises, waardoor we onze klanten een flinke stap verder kunnen brengen terwijl we onze strategische focus kunnen houden. Dat is best of both worlds. Only gelooft in autonomie, waarbij groei wordt versneld door synergie en samenwerking binnen de community. Het is een mooie stap om uiteindelijk onze ambities te verwezenlijken. We kijken enorm uit naar alle nieuwe kansen die op ons pad gaan komen.”


Over Only creative entrepreneurs
Only creative community helpt merken en organisaties blijvende en positieve impact te maken in de wereld van nu én straks. Door samen de dingen die er écht toe doen duurzaam te veranderen. Onze community bestaat uit diverse, unieke agencies met veel creatieve breinen en wij geloven dat we met elkaar het verschil kunnen maken. Door samen te werken, de veranderingen te omarmen en kansen te zien. Hoe meer creatieve breinen, ondernemers, klanten en partners de handen ineenslaan, hoe meer impact we samen kunnen maken en hoe groter de kans dat we écht verandering tot stand brengen. Only creative community bestaat uit zeven agencies (Branddoctors, brandwebbing, Dart, Qi, Schrijf-Schrijf, Onetribe en Only Donuts) en meer dan honderd professionals.

Over Branddoctors
Branddoctors werd in 2001 opgericht met als motto: ‘Meer waarde toevoegen aan het leven van klanten’. Dat is het nog steeds, al is de scope verbreed van klanten naar medewerkers, partners en de maatschappij. Ook de vragen van onze opdrachtgevers zijn over de jaren heen breder geworden dan pure klantvraagstukken: klantwaarde realiseren kan niet zonder een organisatie die waardevol werk biedt aan gemotiveerde medewerkers, en economische waardecreatie kan niet meer zonder een visie op maatschappelijke betekenis. Branddoctors heeft zich in die context ontwikkeld tot een bureau dat strategie, cultuur en purpose vanuit een sterk merk met elkaar verbindt, voor een brede klantenkring, van MKB tot corporate, bedrijven en non-profit organisaties, zowel B2C als B2B.

Deel dit artikel
Op zoek naar meer persberichten?

Hieronder vind je de twee meest recente persberichten.