Hilversum – Met de ingang van het nieuwe schooljaar is Nicole Ketelaars aangesteld als de nieuwe rector van de particuliere onderwijsinstelling Luzac Zwolle. Ketelaars is in deze functie verantwoordelijk voor de leerlingbegeleiding en het vestigingsteam, bestaande uit 23 mensen.

Eerder in contact met Luzac door examentrainingen
Ketelaars staat sinds 2010 voor de klas en was voorheen werkzaam in het reguliere onderwijs. Hiervoor werkte zij bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waar zij naast docent Engels bij de opleiding Facility Management, ook senior studieloopbaanbegeleider was. In deze functie ging zij met studenten die uitdagingen ervaarden op zoek naar een passende, en waar mogelijk een op maat gemaakte, oplossing. Met Luzac kwam Ketelaars al eerder in contact: sinds 2015 geeft zij namelijk jaarlijks eindexamentraining bij diverse locaties van Luzac. Haar eerste training was op de locatie in Zwolle.

Nicole Ketelaars over haar aanstelling: “Ik heb een grote liefde voor onderwijs op maat. Het kleinschalige onderwijs van Luzac maakt dat ik hierin nog veel meer kan betekenen voor leerlingen. In mijn tijd als examentrainer heb ik meerdere Luzac locaties mogen zien. Het leuke is dat iedere locatie anders is, maar dat de Luzac sfeer en mentaliteit tekenend is voor alle locaties. Iedereen maakt tijd voor de leerlingen en zet hun ontwikkeling op één. Dat ik nu weer terug ben op de locatie waar ik in 2015 kennismaakte met Luzac maakt het voor mij extra bijzonder. Ik kijk ernaar uit in mijn nieuwe rol het verschil te maken voor leerlingen.”

Caroline Steenvoort, algemeen directeur Luzac: “We zijn verheugd Nicole te verwelkomen in het team. Haar ervaring op de vloer als docent en tegelijk haar rol als leerlingbegeleider op het hbo, maakt dat zij de perfecte vrouw is voor deze positie. Daarbij richt Nicole zich te allen tijde op de persoonlijke relatie en heeft zij oog voor de individuele leerling, een instelling die aansluit bij onze visie: persoonlijke aandacht geeft de beste kwaliteit van onderwijs.”

Nieuwe locatie in Zwolle
Niet alleen is er een nieuwe rector bij Luzac Zwolle, de onderwijsinstelling is ook verhuisd naar een nieuwe locatie. Sinds dit schooljaar is het pand gevestigd op de Zuiderzeelaan, waar leerlingen en docenten kunnen genieten van alle onderwijsfaciliteiten die vandaag de dag nodig zijn bij de moderne manier van lesgeven. Het nieuwe pand wordt officieel op woensdag 27 oktober geopend.Noot voor de redactie, niet geschikt ter publicatie:
bijgevoegd een foto van Nicole Ketelaars, geschikt voor publicatie.

Deel dit artikel
Op zoek naar meer persberichten?

Hieronder vind je de twee meest recente persberichten.