Hilversum – Op vrijdag 24 juni organiseert managementopleider ISBW het jaarlijkse Managers Event. Het thema van dit jaar is ‘goede mensen behouden’. Op deze dag wordt er door verschillende sprekers stilgestaan bij actuele vraagstukken omtrent het binnenboord houden van personeel. Denk aan welke leiderschapskwaliteiten hiervoor nodig zijn en hoe organisaties managers hierin kunnen ondersteunen. Het Managers Event vindt plaats op Congrescentrum Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen en is gratis toegankelijk voor managers van alle niveaus en uit alle branches.

Iedereen binnenboord
Tijdens het event gaan verschillende sprekers aan de hand van eigen inzichten in op het thema ‘goede mensen behouden’. Een van hen is Jan van Halst, oud-profvoetballer en mede-eigenaar van het trainings- en coachingsbureau Van baas naar coach. Hij deelt zijn visie op goed leiderschap en laat door middel van voorbeelden van alledaagse situaties zien wat het resultaat is van het onbewuste gedrag dat we als leiders vertonen. Mariken Kooi, medeoprichtster van adviesbureau Double-OO, gaat in op wat een team nodig heeft om goede mensen te kunnen vasthouden en geeft tips om dit te realiseren. Podcastmaker Sander Denneman is dagvoorzitter van het event en zal de discussies scherpstellen.

Programma Managers Event 2022
14.00 – 14:30 Inloop
14:30 – 14:45 Ontvangst door dagvoorzitter Sander Denneman
14.45 – 15:30 Spreker: Mariken Kooi
15:30 – 16:00 Pauze
16:00 – 16:50 Spreker: Jan van Halst
16:50 – 17:00 Afsluiting door ISBW-directeur Rob Rijbroek en dagvoorzitter Sander Denneman
17:00 Borrel

Aanmelden
Het ISBW Managers Event 2022 vindt plaats op vrijdag 24 juni in het Congrescentrum Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen. Het event begint om 14:00 en duurt tot ongeveer 17:00. Aanmelden kan gratis via deze link. Er zijn slechts 250 plekken beschikbaar.

Deel dit artikel
Op zoek naar meer persberichten?

Hieronder vind je de twee meest recente persberichten.