Utrecht OutSystems, wereldleider in moderne applicatieontwikkeling, en Deloitte Consulting LLP breiden hun 13-jarige alliantie uit met een Center of Excellence (COE). Dit is gericht op het leveren van cloud based industrie-oplossingen op wereldwijde schaal met behulp van Amazon Web Services (AWS). Deloitte, OutSystems en AWS bieden klanten de mogelijkheid om in een sneller tempo nieuwe, innovatieve bedrijfsapplicaties te ontwikkelen en te implementeren. Bovendien zijn hier minder middelen voor nodig dan ooit tevoren.

Alliantie Deloitte en OutSystems
Deloitte en OutSystems bundelden hun krachten voor het eerst in 2007 in Portugal. Sindsdien hebben ze meer dan honderd digitale transformatie- en softwareontwikkelingsprojecten opgeleverd in Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Canada en de Verenigde Staten, via meer dan driehonderd Deloitte-professionals die gecertificeerd zijn in OutSystems. Deloitte is een AWS Premier Consulting Partner die gespecialiseerd is in een groot aantal AWS-enabled bedrijfsoplossingen. Deze oplossingen kunnen elk efficiënt geïntegreerd worden om te voldoen aan de behoeften van de klant, waar en wanneer ze dat het meest nodig hebben.

Met deze nieuwe overeenkomst zal Deloitte US, de grootste Deloitte member firm, de Deloitte Global COE-Based Service Delivery en Software Productization Practice verbreden door gebruik te maken van het OutSystems ontwikkelplatform. Deze alliantie biedt klanten de mogelijkheid om project delivery inspanningen te vereenvoudigen en sneller business value te realiseren. Door de versnelde time-to-market, het reduceren van de doorlopende applicatie-ondersteuningen en ontwikkelingskosten, en door het vervangen van ineffectieve of inefficiënte applicaties en infrastructuur, wordt de transformatie versneld. Deloitte zal accelerators en assets in verschillende sectoren aanbieden om business value te leveren met behulp van het OutSystems-platform.

Klant het Rode Kruis Nederland
Het Rode Kruis Nederland maakte onlangs gebruik van de mogelijkheden van OutSystems, Deloitte en AWS om snel nieuwe applicaties te bouwen voor vrijwilligersbeheer en -coördinatie. De drie organisaties stelden het Rode Kruis in staat om massaal en effectief operaties op te schalen te midden van de toegenomen vraag en snel veranderende behoeften tijdens de COVID-19 pandemie.

“Door gebruik te maken van het OutSystems-platform, de ervaring van het Deloitte team en de schaalbaarheid van AWS konden we in slechts enkele weken een gebruiksgerichte en toekomstbestendige oplossing ontwikkelen. We kunnen nu digitale ervaringen in weken in plaats van maanden ontwikkelen. Daarnaast verbinden we meer dan 100.000 mensen op manieren die we een jaar geleden nog niet voor ogen hadden. Met OutSystems en Deloitte hebben we er alle vertrouwen in dat we in staat zijn om ons aan te passen en te voldoen aan de veranderende behoeften van 2021,” aldus Hans Goedhart, Manager Informatievoorziening & ICT bij het Rode Kruis.

“OutSystems pakt een van de grootste problemen waar bedrijven tegenwoordig mee te maken hebben aan: het gebrek aan snelheid en wendbaarheid van traditionele softwareontwikkeling,” zegt Bart Meursing, VP Sales EMEA Noord bij OutSystems. “Ons moderne ontwikkelplatform met hoge productiviteit automatiseert en vereenvoudigt complexiteit, maar met de kracht en expressiviteit van traditionele ontwikkeling. Deze aanpak transformeert de manier waarop onze klanten hun kritische applicaties bouwen, implementeren en, nog belangrijker, laten evolueren radicaal. Deloittes diepgaande industrie- en cloudexpertise bouwt voort op de bewezen mogelijkheden van het OutSystems-platform. Hierdoor kunnen onze gezamenlijke klanten de volledige strategische voordelen van digitale transformatie realiseren.”

“Snelheid, architectonische degelijkheid en continue evolutie zijn van het grootste belang voor bedrijven om gelijke tred te houden met de markt en de behoeften van werknemers,” zegt Tim Smith, Principal, Deloitte Consulting LLP, en US Offering Leader – Core Industry Solutions bij Deloitte. “Het scala aan oplossingen dat we met OutSystems kunnen leveren is enorm. Van customer experience transformatie en werkplekinnovatie, tot procesautomatisering, legacy modernisering, en nog veel meer. De mogelijkheid om apps te bouwen en te evolueren in één platform is de reden dat we met OutSystems in zee zijn gegaan.”

—–

Noot voor redactie, niet ter publicatie

Over Deloitte

Deloitte levert toonaangevende audit-, advies-, belasting- en adviesdiensten aan veel van ’s werelds meest bewonderde merken, waaronder bijna 90% van de Fortune 500® en meer dan 7.000 particuliere ondernemingen. Onze mensen komen samen voor het algemeen belang en werken in de industriesectoren die de hedendaagse markt aansturen en vormgeven – en leveren meetbare en blijvende resultaten die het vertrouwen van het publiek in onze kapitaalmarkten helpen versterken, cliënten inspireren om uitdagingen te zien als kansen om te transformeren en te bloeien, en helpen de weg te wijzen naar een sterkere economie en een gezondere samenleving. Deloitte is er trots op deel uit te maken van het grootste wereldwijde netwerk van professionele dienstverleners dat zijn cliënten van dienst is op de markten die voor hen het belangrijkst zijn. Ons netwerk van member firms bouwt voort op meer dan 175 jaar dienstverlening en strekt zich uit over meer dan 150 landen en gebieden. Ontdek hoe de meer dan 330.000 mensen van Deloitte wereldwijd samenwerken aan impact op www.deloitte.com.

Deloitte verwijst naar een of meer van Deloitte Touche Tohmatsu Limited, een Britse besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (“DTTL”), haar netwerk van member firms, en hun gerelateerde entiteiten. DTTL en elk van haar member firms zijn juridisch afzonderlijke en onafhankelijke entiteiten. DTTL (ook wel “Deloitte Global” genoemd) verleent geen diensten aan cliënten. In de Verenigde Staten verwijst Deloitte naar een of meer van de Amerikaanse member firms van DTTL, hun gerelateerde entiteiten die in de Verenigde Staten opereren onder de naam “Deloitte” en hun respectieve gelieerde ondernemingen. Het is mogelijk dat bepaalde diensten niet beschikbaar zijn voor cliënten met een attest volgens de regels en voorschriften van de openbare accountantsdienst. Zie www.deloitte.com/about voor meer informatie over ons wereldwijde netwerk van member firms.

Deel dit artikel
Op zoek naar meer persberichten?

Hieronder vind je de twee meest recente persberichten.