Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/www/computel/marcommit/marcommit/www.marcommit.com/website/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/meta-author-presenter.php on line 40

AmsterdamBanking Circle, gelicenseerde betalingsbank, zorgt voor verdere vereenvoudiging van B2B-betalingen met de toevoeging van Dynamic Sender Name aan haar aanbod. De toevoeging is een aanvulling op de andere betaalmethoden van Banking Circle en zorgt ervoor dat bedrijven in de betaalsector toegang hebben tot de beste betaaloptie voor elk toepassingsscenario van hun klanten. Dynamic Sender Name biedt betalingsbedrijven de mogelijkheid om een andere afzendernaam te gebruiken voor elke nieuwe betaling die zij in opdracht van hun klanten verzenden. Op die manier hoeven zij niet langer voor elke klant een virtuele deelrekening te openen.

Betalingsbedrijven die betalingen van klanten verzenden kunnen nu de beste methode kiezen om het vereffeningsproces te vereenvoudigen en de transparantie voor de begunstigde te vergroten. Zij kunnen bij elke betaling kiezen voor een van de volgende opties:

  • hun bedrijfsnaam opnemen in het veld ‘Betalingskenmerk’
  • de betaling in naam van de klant uitvoeren vanuit een unieke virtuele deelrekening voor die klant
  • de naam van de klant in de betalingsopdracht laten weergeven als de naam van de afzender

“Banking Circle heeft de missie om betalingsprocessen te vereenvoudigen en de tijd die nodig is voor het verwerken van inkomende en uitgaande betalingen te verkorten, zodat bedrijven zich kunnen focussen op de relaties met hun klanten en de levering van hun producten en diensten”, zegt Laust Bertelsen, de CEO van Banking Circle. “Onze oplossingen helpen betalingsbedrijven de volledige regie over het vereffeningsproces te vergroten. De toevoeging van Dynamic Sender Name aan de betalingsopties stelt onze cliënten in staat om voor alle betalingen opdracht te geven via slechts één multivalutarekening in plaats van met in potentie duizenden rekeningen te moeten werken.”

Betaling snel en eenvoudig vereffenen
Dynamic Sender Name biedt betalingsbedrijven de flexibiliteit om betalingen te verwerken op basis van één rekening met ondersteuning voor 25 valuta’s. De naam van de afzender kan al naargelang de transactie worden gewijzigd, maar het rekeningnummer blijft hetzelfde voor elke betaling. Omdat de betaling wordt ontvangen op naam van de afzender, in plaats van het betalingsbedrijf dat de betaling verwerkt, kan de begunstigde de betaling snel en eenvoudig vereffenen. Dit is met name nuttig voor geldoverboekingskantoren.

Deel dit artikel
Op zoek naar meer persberichten?

Hieronder vind je de twee meest recente persberichten.