Over ons

Al meer dan 18 jaar zetten wij ons in voor bekendheid, reputatie en vooral succes van onze klanten. Of je nu een merk wilt uitbouwen, opinieleiderschap wilt claimen, een product of dienst wilt introduceren, content nodig hebt om campagnes te ondersteunen, nieuw talent wilt aantrekken, leads wilt genereren of een nieuwe doelgroep wilt aanspreken, ons team zet zijn tanden erin.

Welke doelstellingen heb je voor ons?

Merk uitbouwen

Bekendheid is enorm belangrijk als je een merk wilt neerzetten en laden. Bekendheid, gekoppeld aan de juiste uitstraling. We gaan met je rond de tafel om precies te begrijpen waar het bedrijf naar toe wil. Daarop bouwen we de strategie en een slim plan. We zoeken de perfecte mix in PR, social media en (digital) marketing. Natuurlijk gaan we dit plan dan ook voor je uitvoeren.

Thought leadership claimen

Organisaties die veel kennis in huis hebben, hebben vaak moeite om dat naar buiten te laten zien. Dit onderscheid kunnen wij als geen ander in de etalage zetten. We bepalen de onderwerpen en zorgen ervoor dat de juiste content wordt geproduceerd om de organisatie of personen als thought leader te positioneren. Whitepapers, blogs, opinie-artikelen, spreekmogelijkheden en een slimme social media presence zijn allemaal onderdeel van onze aanpak.

Leads genereren

Als klanten werven je uitdaging is dan zetten we een aanpak op die zorgt voor veel contactmomenten. Een strategie waarin SEO en contentmarketing de spil zijn. SEO om ervoor te zorgen dat je gevonden wordt en contentmarketing, denk aan rapporten, whitepapers en e-books, om de contacten vast te houden. We bouwen PR-, social media- en digital marketingcampagnes rond deze content, waarbij continu meten en aanpassen centraal staat. Zo realiseren we maximaal resultaat.

Autoriteit laten zien

Zet als organisatie een stap naar voren en laat zien dat je er mag zijn. Belangrijk als je de nieuwe contacten vooral op management en C-level niveau binnen organisaties zoekt.
Wij kiezen de aanpak die daarbij past. Connecties met de juiste media voor deze doelgroep zijn een eerste vereiste, daarbij kiezen we een passende invulling met interviews, columns en bijvoorbeeld rondetafel -bijeenkomsten.

Contentvernieuwing

Content is King. Dat is duidelijk. Jouw doelgroep kijkt eerst wat je in huis hebt voor ze de stap naar je organisatie zetten. Wij ondersteunen je door jouw bedrijfsvisie en kennis om te zetten in de juiste content waarmee je de doelgroep bereikt en aanspreekt. Webteksten, video, infographics, marketingteksten en alle andere content die je nodig hebt voor al jouw contactmomenten.

Nieuwe medewerkers aantrekken

Ben je op zoek naar nieuw talent voor je organisatie? Wij maken een plan waarmee we zorgen dat je opvalt op de arbeidsmarkt. Met de juiste inhoud en middelen voor de groep die jij zoekt. Regelmatig aandacht in de media zorgt al dat je opvalt bij kandidaten. Om ze een extra zetje te geven optimaliseren we je social media-uitstraling en bouwen we social mediacampagnes. Graag bedenken we dan ook nog campagne-activiteiten waarmee je directe contactmomenten kunt realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op en daag ons uit!

* VERPLICHT VELD

Naam*
Achternaam*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag / opmerking