Marketing bureau

Of je nu de naamsbekendheid wil vergroten, op zoek bent naar gekwalificeerde leads of een nieuw product wil lanceren. Bij ons ben je aan het goede adres. Al meer dan 17 jaar zetten wij ons in voor de bekendheid, reputatie en vooral het succes van onze klanten. Als marketing bureau zijn wij gespecialiseerd in de B2B-markt. Ons ervaren team begrijpt de business, spreekt de taal en herkent de uitdagingen. Dit maakt dat wij als geen ander in staat zijn om samen met jou een marketingstrategie neer te zetten die aansluit op jouw doelstellingen. Of je nu snel een online campagne wil uitrollen, of advies nodig hebt over het totaalplaatje: wij leveren net die paar extra handen en denken graag met je mee.

Full service marketing adviesbureau

Wij geloven dat engagement aan de basis ligt van ieder communicatiesucces. Betrokkenheid en contact met doelgroepen en stakeholders: dat is waar wij aan bouwen. Hiervoor kiezen wij altijd voor een geïntegreerde marketingaanpak voor maximaal resultaat.

Het liefst starten we eerst met het in kaart brengen van de buyer persona. Dit is een archetypische omschrijving van jouw ideale klant. Dit profiel dient als basis voor alles wat een organisatie doet. Van customer service, marketing, productontwikkeling en accountmanagement. Vervolgens brengen wij voor iedere buyer persona ook een buyer journey in kaart. Deze journey biedt inzicht in de reis die een persoon aflegt, voordat hij met een organisatie in zee gaat. Samen bedenken wij in workshopvorm welke stappen de klant in het aankoopproces doorloopt en waar de informatiebehoefte van de klant ligt. Dit stelt je in staat om op het juiste moment met de juiste boodschap in contact te komen met de doelgroep.  

Op basis van de buyer persona en buyer journey creëren en verzorgen wij vervolgens een offline en online marketingaanpak die zorgt voor resultaat. Deze wordt vanuit één punt gecoördineerd en sluit precies aan op jouw budget. Continu meten en aanpassen staat in de aanpak centraal. Als full service marketingbureau halen wij succes uit ieder budget.

Content marketing

In de B2B-markt is content king. Dat is duidelijk. Jouw doelgroep kijkt eerst wat jij te bieden hebt, en neemt daarna pas contact op. Content is dan ook de basis van succesvolle campagnes. Met inbound marketing en marketing automation ontstaat er een logische flow. Whitepapers, webteksten, videoproducties, vlogs, blogs, mailings en infographics: wij brengen precies de juiste boodschap naar de juiste doelgroep. En dat natuurlijk ook nog volledig SEO vriendelijk. Door onze sterke B2B-specialisatie kunnen wij jou als geen ander helpen om jouw kennis om te zetten naar aantrekkelijke content om de doelgroep te verleiden. Met behulp van PR, social media en digital marketingcampagnes zijn leads gegarandeerd!

Offline en online marketing voor jouw bedrijf

Benieuwd wat Marcommit voor jou kan betekenen op het gebied van offline en online marketing? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee hoe wij jouw bedrijf naar de top brengen.

* VERPLICHT VELD

Naam*
Achternaam*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag / opmerking