Menig klant, sollicitant of relatie die bij ons binnenkomt is verbaasd. Ze wandelen namelijk binnen in een kantoorpand vol met dames! “Selecteren jullie alleen op vrouwen ofzo?” Zeker niet!

Team talent

Maar op deze Internationale Vrouwendag wil ik wel even de aandacht vestigen op mijn vrouwelijke topcollega’s (sorry Roy, Bastiaan en Teun, over jullie ga ik bloggen op Internationale Mannendag). Ook al zou af en toe wat extra testosteron op de werkvloer best fijn zijn, de afgelopen periode hebben wij vooral talentvolle collega’s met een hoger oestrogeen level mogen verwelkomen.

Ook de vraag: “hoe is de sfeer dan bij jullie op kantoor met al die vrouwen?” is mij en mijn collega’s niet vreemd. Het stereotype beeld van veel vrouwen bij elkaar is er namelijk een van geklets of geroddel. De afgelopen jaren heb ik wel geleerd hoe je dit kan voorkomen. Namelijk door nuchter, open en eerlijk met elkaar te communiceren. Ook als er iets niet goed is gegaan, direct benoemen, de lucht klaren en weer door! Gelukkig merken we altijd dat ook nieuwe talenten deze aanpak waarderen en er graag in mee gaan.

Momenteel zijn we ook weer op zoek naar nieuwe toppers. Maar, mannelijke lezers, wees niet bang! Het doel van deze blog is om (bijna) ons hele team in het zonnetje te zetten en niet om heren met communicatie- en marketingtalent af te schrikken!

Durf jij het aan?

Elke dag Vrouwendag dus bij ons. Durf jij het aan om hier verandering in te brengen? Of ben jij juist de nieuwste kip voor ons uitdagende kippenhok? Check onze vacature hier en verras me met een originele motivatie!

En aan ons huidige team: ladies, keep up the good work!

 

 

Deel dit artikel
Meer artikelen lezen?

Lees nu ook onze andere artikelen om op de hoogte te blijven.