Op 57-jarige leeftijd is veel te jong de managing partner en mede-oprichter van Computer Profile Nederland overleden. Bij Harry was eind november 2014 kanker geconstateerd. Hij is overleden aan de complicaties hiervan.

Harry was muzikant, jazzliefhebber, schaker, levensgenieter en een database-marketeer in hart en nieren. Tot zijn dertigste organiseerde hij jazzconcerten in en rond Breda. Hij besloot begin jaren ’90 dat het tijd werd om van de nacht een dag te maken en ging werken bij Directview in Breda. Hier leerde hij het vak van database-marketing en ontmoette hij Michiel Alkemade. Samen zijn zij midden jaren ’90 Computer Profile Nederland gestart.

Zonder Harry zou Computer Profile nooit zijn geworden wat het nu is. Zijn kennis en inzicht hebben ertoe bijgedragen dat het bedrijf is uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Harry zag als geen ander de trends in de markt. Harry had visie en was nauw betrokken bij de internationalisering van Computer Profile. Hij geloofde in de kracht en de positieve eigenschappen van zijn collega’s.

Ruim 15 jaar geleden, drie maanden na de start van Marcommit werd Computer Profile onze klant. Vanaf dat moment werkten wij nauw samen met Harry.
Een samenwerking die zich kenmerkte door plezier en humor, nauwe betrokkenheid bij elkaar, loyaliteit, soms ongezouten feedback maar vooral ook samen nieuwe dingen bedenken en uitproberen.

Een klantrelatie die verder ging dan het alleen het zakelijk overleg. Altijd was er tijd om ook stil te staan bij de andere belangrijke zaken in het leven.
In dezelfde periode kwamen bij ons twee dochters in ons leven van bijna dezelfde leeftijd. Even de kleine zorgen delen die daarbij horen en later lachen om de puber-perikelen. We hebben elkaar geïnspireerd in het reizen met die kids en altijd moesten we even kijken naar de mooie foto’s die Monique daarvan gemaakt had.

Contact met Harry ging altijd samen met persoonlijke betrokkenheid. Zijn manier om van het leven te genieten heeft me altijd geïnspireerd. Zelfs in de periode van zijn ziekte stond dat voorop. We gaan Harry echt missen. Maar vooral wensen we zijn vrouw, dochters, alle naasten en collega’s bij Computer Profile heel veel sterkte met dit verlies.

Deel dit artikel
Meer artikelen lezen?

Lees nu ook onze andere artikelen om op de hoogte te blijven.