Social media

TOP OF MIND

Bekendheid is enorm belangrijk als je een merk wilt neerzetten en laden. Bekendheid, gekoppeld aan de juiste uitstraling.  Met PR zorgen wij ervoor dat jouw merk aandacht krijgt in de pers. Social media zetten we in om sneller een maximaal effect te krijgen. Met deze media kunnen we zorgen voor een sterke aanwezigheid en snelle ´top of mind´ positie bij de doelgroep. Direct inspelen op actualiteit en reageren wanneer er iets gebeurt. We monitoren continu en zetten ons netwerk van influencers en bloggers in.

OUTSOURCING en CONTENT CREATIE

Social media inzetten betekent continu aanwezig zijn en monitoren wat er gebeurt. Organisaties die de kracht van social media kennen, hebben niet altijd de resources om dit te doen. We kunnen als webcare team voor jouw bedrijf aan de slag om te zorgen dat die continue aanwezigheid er wél is.  Of zorgen dat we de basis social media content voor je maken zodat je zelf niet continu aanwezig hoeft te zijn.

Met ons social media dashboard kunnen we op elk moment zien wat er rond jouw merk gebeurt. We houden je daarvan op de hoogte en geven je direct een seintje als er gereageerd  moet worden. Ook als de perfecte kans om op actualiteit in te spelen voorbij komt, zorgen wij dat je die niet gaat missen.

ONZE DIENSTEN:

  • outsourcing
  • content creatie
  • influencer engagement
  • social media marketing
Public Relations

PR

Content Marketing

CONTENT MARKETING

Digital Marketing

ONLINE MARKETING

Social Marketing

SOCIAL MEDIA

Social Marketing

INBOUND MARKETING