PR

MERK UITBOUWEN

Bekendheid is enorm belangrijk als je een merk wilt neerzetten en laden. Bekendheid, gekoppeld aan de juiste uitstraling. Met PR zorgen wij ervoor dat jouw merk aandacht krijgt in de pers. Daarvoor zoeken we naar actuele invalshoeken om journalisten te interesseren. Ook speuren we naar geschikte rubrieken, artikelmogelijkheden en interessante connecties en spreekmogelijkheden. Natuurlijk hebben wij daarvoor een sterk netwerk van relaties met alle relevante journalisten, uitgevers , bloggers en influencers.

AUTORITEIT LATEN ZIEN

Zet als organisatie een stap naar voren en laat zien dat je er mag zijn. Belangrijk als je de nieuwe contacten vooral op management en C-level niveau binnen organisaties zoekt.

Wij kiezen de aanpak die daarbij past. Connecties met de juiste media voor deze doelgroep zijn een eerste vereiste, daarbij kiezen we een passende invulling met interviews, columns en bijvoorbeeld rondetafel -bijeenkomsten.

THOUGHT LEADERSHIP UITBOUWEN

Organisaties die veel kennis in huis hebben, hebben vaak moeite om dat naar buiten te laten zien. Dit onderscheid kunnen wij als geen ander in de etalage zetten. We bepalen de onderwerpen en zorgen ervoor dat de juiste content wordt geproduceerd om de organisatie of personen als thought leader te positioneren. Whitepapers, blogs, opinie-artikelen, spreekmogelijkheden en een slimme social media presence zijn allemaal onderdeel van onze aanpak.

We gaan met je rond de tafel om precies te begrijpen waar het bedrijf naar toe wil. Daarop bouwen we de strategie en een slim plan. We zoeken de perfecte mix in PR en social media. Natuurlijk gaan we dit plan dan ook voor je uitvoeren.

 

ONZE DIENSTEN:

  • strategisch advies, PR-plan
  • messaging
  • mediarelaties
  • event PR
  • content strategie
  • PR campagnes
  • Monitoren en meten
Public Relations

PR

Content Marketing

CONTENT MARKETING

Digital Marketing

ONLINE MARKETING

Social Marketing

SOCIAL MEDIA

Social Marketing

INBOUND MARKETING