Digital @ Marcommit

Hulp nodig bij het opstellen van een social media-aanpak, organisch of betaald, of op zoek naar een specialist op het gebied van SEA? Wij helpen je graag, zowel strategisch als operationeel.

Integrale aanpak

Bij Marcommit hanteren wij een integrale aanpak. Hierin combineren we PR, content en digitale activiteiten. Zo zorgen wij ervoor dat je meer synergie krijgt in je campagnes, de doelgroep met gerichte content kunt bereiken en je successen meetbaar zijn.

Daarbij zetten we o.a. social media in. Met deze media zorgen we voor een sterke aanwezigheid, snelle ’top of mind’ positie bij de doelgroep en interessante leads.

Social media inzetten betekent continu aanwezig zijn en monitoren wat er gebeurt. Organisaties erkennen de kracht van social media, maar hebben niet altijd de resources om dit op te pakken.

Outsourcen

We kunnen als digital team voor jouw bedrijf aan de slag om te zorgen dat die continue online aanwezigheid er is. Direct inspelen op de actualiteit en reageren wanneer er iets gebeurt. Of zorgen dat we de basis social media content voor je maken zodat je zelf niet continu aanwezig hoeft te zijn.

 

Daarnaast zetten we campagnes voor je op rondom belangrijke thema’s voor jouw organisatie. Middels een dashboard kunnen we op elk moment monitoren wat er rond jouw merk gebeurt. Wil je liever een event promoten, leads genereren of de aandacht trekken voor een nieuwe dienst of product? Samen met jou gaan we aan de slag met een strategisch plan zodat je al je doelstellingen kunt behalen.

Onze diensten:
  • Ongoing social media presence en monitoring
  • Social Media Advertising op LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter
  • Search Engine Advertising (SEA)
  • Influencer engagement
Lees meer over onze diensten
Persoonlijk advies

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij helpen je graag, zowel strategisch als operationeel. Plan een vrijblijvend gesprek in voor een persoonlijk advies. Neem contact op via info@marcommit.nl of bel direct op +31 355 82 27 30

Meer weten over onze digitale activiteiten? Let’s have a chat!

onze andere diensten

Bekijk hieronder de andere diensten die Marcommit graag voor u uitvoert.