B2B Content marketing

Wij snappen ICT, tech en HR en maken content waar jouw doelgroep naar uitkijkt. Met proactiviteit, creativiteit en focus op resultaat maken wij het verschil.

De juiste content

Wij ondersteunen je door jouw bedrijfsvisie en kennis om te zetten in de juiste content waarmee je de doelgroep bereikt en aanspreekt. Webteksten, video, infographics, marketingteksten en alle andere content die je nodig hebt voor al jouw contactmomenten.

Leads genereren

Als klanten werven je uitdaging is dan zetten we een aanpak op die zorgt voor veel contactmomenten. Een strategie waarin SEO en contentmarketing de spil zijn. SEO om ervoor te zorgen dat je gevonden wordt en contentmarketing, denk aan rapporten, whitepapers en e-books, om de contacten vast te houden. We bouwen PR-, social media- en digital marketingcampagnes rond deze content, waarbij continu meten en aanpassen centraal staat. Zo realiseren we maximaal resultaat.

Onze diensten
  • Strategisch advies, content marketingplan
  • websiteteksten
  • artikelen, cases, columns en whitepapers
  • blogs en social content
  • videoproducties en (interactieve) infographics
Award winning contentmarketing cases

Voor al deze referenties hebben we een mix aan PR-, communicatie- en/of marketingactiviteiten neergezet, die perfect aansluit op hun bedrijfsdoelstelling.
Onze proactieve aanpak, focus op resultaat en creativiteit maakt voor hen het verschil.

Neem een kijkje bij de volgende cases:

Persoonlijk advies

Benieuwd naar wat contentmarketing voor jou kan betekenen? We gaan graag in gesprek om tot een persoonlijk advies te komen. Geheel vrijblijvend. Neem contact op via info@marcommit.nl

onze andere diensten

Bekijk hieronder de andere diensten die Marcommit graag voor u uitvoert.