Protime

Protime werd opgericht in 1995 en is leider op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en social software. Dankzij een voortdurende focus op innovatie, levert Protime vandaag oplossingen voor Workforce Management in een brede waaier van klanten en sectoren.

Over Protime

Zo telt Protime ruim 5.000 tijdregistratieinstallaties in Europa en is het een Microsoft Certified Gold Partner. Sinds 2010 heeft het een Dun & Bradstreet nr. 1 ranking en sinds 2013 mag Protime zich een Great Place To Work noemen. Het bedrijf telt 200+ medewerkers waarvan het merendeel met een HR-achtergrond. Protime heeft vestigingen in Waddinxveen, Aartselaar (B), Namur (B), Frankfurt (DE), Parijs (FR), Luxemburg (LU) en Manchester (GB).

Quirijn van der Haven – Marketeer Dutch Market bij Protime

“De samenwerking met Marcommit brengt de professionalisering van Protime in de volgende versnelling. Wij hadden behoefte aan een proactief bureau om ons stevig op de kaart te zetten. In Marcommit hebben we een partner gevonden die met gelijke visie en passie werkt aan het uitdragen van onze propositie. Sinds de start van de samenwerking is niet alleen onze zichtbaarheid vergroot, maar tonen we de buitenwereld ook echt wat we in huis hebben. Wij helpen HR-afdelingen om hun workforce te optimaliseren met behulp van slimme software voor tijdregistratie, toegangscontrole, samenwerken en plannen. Hier zijn we trots op en dat mag iedereen weten. Het team van Marcommit voelt als collega’s. Ze vullen ons aan door telkens nieuwe ideeën en de juiste invalshoeken in te brengen om ons verhaal onder de aandacht te krijgen bij de doelgroep.”