Motiv

De ICT Security-specialisten van Motiv worden graag uitgedaagd om complexe vraagstukken op het gebied van informatievoorziening en -beveiliging op een innovatieve en slimme manier op te lossen.

Over Motiv

Motiv komt daarbij altijd met concrete maatwerkoplossingen die zijn gebaseerd op de in huis opgebouwde kennis en de producten van toonaangevende leveranciers als Microsoft, Oracle, Juniper Networks, Check Point Software Technologies, SecurEnvoy, Sourcefire, HP ArcSight, Websense en Cisco. Met de kennis van hoogwaardige systeemarchitecturen en applicatieontwikkeling en de beheerdiensten neemt Motiv vervolgens alle zorg uit handen, zodat de klant met vertrouwen en zekerheid optimaal kan profiteren van een veranderende digitale wereld.

Motiv is zowel ISO 20000, ISO 9001 als ISO 27001 gecertificeerd. Daarmee laat Motiv zien zowel het ontwikkelproces als het toegepaste niveau van informatiebeveiliging aantoonbaar onder controle te hebben. Kijk voor meer informatie op www.motiv.nl of volg Motiv via @motivNL