Gemalto

Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO) is de wereldleider in digitale beveiliging met een jaaromzet in 2017 van € 3 miljard en met gerenommeerde klanten in meer dan 180 landen. Wij bieden vertrouwen in een steeds meer verbonden wereld.

Over Thales

Thales (Euronext Paris: HO) is wereldleider in technologie en geeft de wereld van morgen vandaag vorm. Thales biedt oplossingen, producten en diensten aan klanten in de sectoren luchtvaart, ruimtevaart, transport, defensie en digitale identiteit en security. Met 80.000 medewerkers in 68 landen genereerde Thales in 2018 een omzet van €19 miljard (op pro forma basis, inclusief Gemalto).

Thales investeert vooral in digitale innovaties zoals Connectivity, Big Data, Artificial Intelligence en cybersecurity. Technologieën die bedrijven, organisaties en overheden ondersteunen in hun beslissende momenten.

Thales Nederland is onderdeel van de internationale Thales Groep. Zo’n 2.200 medewerkers werken in Hengelo, Enschede, Huizen, Delft, Den Haag en Eindhoven aan de ontwikkeling, productie en integratie van hightech systemen. Bijvoorbeeld radar, command & control, OV chipkaart, communicatiesystemen en cybersecurity voor defensie, transport en security.