Amsterdam – Urschi Koetje is benoemd tot fiscaal professional van het jaar. Zij is de winnaar van de door aangiftesoftware leverancier Nextens georganiseerde verkiezing. Om de titel te veroveren nam Urschi deel aan een fiscale kennisquiz en moest zij de vakjury voor zich winnen. In de keuze voor Urschi waren haar allround kennis, empathie, behulpzaamheid en mate van betrokkenheid doorslaggevend. Urschi mag vanaf nu een jaar lang de titel fiscaal professional van het jaar dragen en wint daarnaast een professionele bedrijfsvideo.

Kennis en kunde van fiscaal professional in het zonnetje zetten
Nextens organiseert deze zoektocht omdat zij als fiscaal partner van financieel professionals geloven dat iedereen recht heeft op een optimale fiscale aangifte. Daarbij is de rol van een goede fiscaal professional cruciaal. Met deze wedstrijd wil Nextens de fiscale professionals die Nederland kent in het zonnetje zetten. De wedstrijd bestond uit een nominatieronde en een quiz waarin de kennis van de genomineerden getest werd. Op basis daarvan werd een top drie geselecteerd die middels een pitch de vakjury, welke bestond uit verschillende fiscalisten, moest overtuigen dat hij of zij de terechte winnaar was.

Als mens naast de klant staan
Urschi is een allround fiscaal adviseur en financieel planner en heeft al vijftien jaar een eigen kantoor, genaamd Papillon Adviesgroep. Het cliëntenbestand van Urschi is divers: ze begeleidt zowel ondernemers als vermogende particulieren. Als professional vindt Urschi het belangrijk om als mens naast de klant te staan. Zij kijkt verder dan het fiscaal advies; uiteindelijk gaat het haar om het welzijn van de mens. Daarbij heeft Urschi een geheel eigen kijk op geld. Zij gelooft dat iedere euro emotie is: voor iedereen betekent geld iets anders en heeft het een andere invloed op het leven.

Urschi Koetje over haar overwinning: “Als fiscaal professional mag ik meelopen aan de rand van iemands droom en met mijn advies en het financieel omdenken maken we die dromen ook waar. Mijn kennis vormt de basis van mijn werk, maar ik vind het belangrijk om uiteindelijk de mens centraal te stellen. Ik ben dankbaar dat deze kant van mij maakt dat ik me fiscaal professional van het jaar mag noemen. Ik ga de titel met verve dragen.”

Juliette Goetzee, managing director bij Nextens: “Urschi is met haar instelling en kennis een zeer terechte winnaar. Uit het onderzoek dat wij hebben uitgevoerd onder 250 ondernemers blijkt dat het steeds belangrijker wordt dat fiscaal professionals verder kijken dan alleen de cijfers. Zij vormen voor meer en meer organisaties het klankbord wat betreft fiscaal en bedrijfskundig advies. De visie van Urschipast daar perfect bij.”

Share this article
Op zoek naar meer persberichten?

Hieronder vind je de twee meest recente persberichten.