Amsterdam Outstanding24, de leverancier van debiteurenbeheer software voor het MKB, en creditmanagement bureau BVCM gaan nauw samenwerken. Per vandaag zal BVCM verantwoordelijk zijn voor de begeleiding en uitvoering van incassowerkzaamheden voor de klanten van Outstanding24. Dat betekent dat de klanten van de klant van Outstanding24 vanaf nu in de incassofase betalingsherinneringen vanuit BVCM zullen ontvangen. Ook bij vragen kunnen zij bij BVCM terecht. Daarnaast zal BVCM de bereiding van de gerechtelijke deurwaarderszaken gaan waarnemen voor klanten van Outstanding24.

“Met deze samenwerking maken wij de volgende stap in onze groei. Door de uitvoerende werkzaamheden bij een gerenommeerde partner als BVCM neer te leggen, kunnen we een uitstekende dienstverlening aan onze klanten bieden en voor onszelf ruimte creëren om andere zaken meer aandacht te geven”, aldus Anton Maas, Sales Directeur bij Outstanding24.

Carel Alberts, Commercieel Directeur BVCM: “Wij kijken er naar uit om er samen met Outstanding24 voor te zorgen dat de facturen van de klanten nog sneller betaald gaan worden, op een manier die de klantrelatie niet schaadt. Onze operatie is hier helemaal op ingericht. Uiteraard doen we dat in nauwe samenspraak met Outstanding24 en haar klanten.”

— Einde persbericht —

Over BVCM
BVCM staat voor ‘Bureau voor Credit Management’. Van kredietrapporten tot en met detachering en van incasso tot en met juridische procedures. BVCM voorziet in alle onderdelen binnen de prospect-to-cash-keten. Vanaf de start in 2005 zet BVCM zich elke dag opnieuw volledig in om het optimale resultaat te behalen voor haar relaties. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een internationaal full service credit management-specialist. BVCM mag voor honderden klanten in Nederland en ver daarbuiten haar diensten inzetten. Dagelijks volgen zij de nieuwste technologische mogelijkheden zodat BVCM zich kan blijven ontwikkelen en nieuwe manieren kan vinden om alle credit management wensen van haar klanten te kunnen vervullen.

Share this article
Op zoek naar meer persberichten?

Hieronder vind je de twee meest recente persberichten.