Eindhoven – Per 1 juli 2021 is Robbert Godschalk (45) gestart als operationeel directeur bij IT-dienstverlener Ictivity. In zijn nieuwe rol is Godschalk verantwoordelijk voor een succesvolle interne samenwerking en de integrale optimalisatie van de dienstverlening van Ictivity. Eerder was Godschalk werkzaam als manager service management (CIO) bij het Bernhoven Ziekenhuis te Uden en vervulde hij diverse managementrollen bij de Rabobank.

Samenwerken voor het beste resultaat
Bij het Bernhoven Ziekenhuis was Godschalk verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en uitvoering van het beleid op het gebied van MICT (Medische Technologie en ICT) en facility management. Vóór zijn jaren bij het Bernhoven Ziekenhuis was Godschalk zeventien jaar werkzaam bij de Rabobank, waar hij zowel op lokaal als op nationaal niveau verschillende managementrollen heeft vervuld.

Robbert Godschalk over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om met mijn nieuwe collega’s samen te werken. Werken is voor mij namelijk ‘samen’werken. Ik ben ervan overtuigd dat we zo het maximale uit ieder individu halen en daarmee het beste resultaat voor de klant bereiken. Het is voor mij belangrijk om me continu te blijven ontwikkelen. Dit herken ik ook in Ictivity. Bovendien heeft Ictivity veel aandacht voor de mens, zowel intern als aan de klantzijde, en staan naar elkaar luisteren en elkaar helpen ontwikkelen hoog in het vaandel. Deze visie en bedrijfscultuur passen goed bij mij”.

Share this article
Op zoek naar meer persberichten?

Hieronder vind je de twee meest recente persberichten.